У ніч на 23 липня відбулася найгірша серія атак по Одесі, яку здійснила терористична армія Російської Федерації за власним розпорядженням верховного головнокомандувача Російської Федерації – терориста номер один у всьому світі – Володимира Путіна.

Внаслідок обстрілу було зруйновано багато історичних будівель у центрі Одеси, і, що дуже іронічно, Одеський Спасо-Преображенський кафедральний собор, що підпорядковується Московському патріархату.

Президент України Володимир Зеленський обіцяє, що російські терористи отримають гідну відповідь від України. Зеленський наголосив, що громадянам Одеси, які постраждали від нічного нападу, вже надається допомога та підтримка. Про це, а також про наслідки для удару по Одесі, Володимир Зеленський висловився у своєму Instagram-акаунті.

"Я вдячний усім, хто допомагає людям, і всім, хто думками та емоціями – з Одесою. Ми пройдемо це. Ми повернемо світ. І для цього треба перемогти російське зло", – додав Володимир Зеленський.

Також президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що російські військові отримають гідну відповідь за Одесу, і відчують її просто на собі.

Читайте також:

Поїхав до Кобзона: Путін втратив у бою свого улюбленого скандального журналіста. Фото

Справа йде до перемоги! Важлива заява. ЗСУ перехопили ініціативу по всій лінії фронту

Це недобрий знак: на одне з відомих південних узбереж викинуло одразу тисячі пінгвінів