Українські військові здійснили успішну операцію з ліквідації російського військового кореспондента Ростислава Журавльова, який був на фронті в Україні.

Докладніше про ліквідацію російського пропагандиста повідомляє низка Telegram-каналів, зокрема пропагандистська агенція ТАСС.

Повідомляється, що Ростислав Журавльов загинув внаслідок обстрілу, проведеного українськими захисниками проти окупантів, а тому не можна сказати, що через цього путінського пса організовувалась спеціальна військова операція ЗСУ.

Відомо також, що в результаті обстрілу отримали поранення ще чотири російські пропагандисти. Вважається, що загибель путінського пса Журавльова – це результат роботи касетних боєприпасів, які нещодавно отримали у своє розпорядження ЗСУ.

Ростислав Журавльов служив військовим кореспондентом для відомого російського пропагандистського видання "РИА Новости", яке офіційно підтвердило його загибель.

Воєнкор Журавльов активно публікував інформацію у соціальних мережах, висвітлюючи військові події з пропагандистської точки зору.

Українська армія продовжує боротьбу з російською агресією та активно припиняє діяльність пропагандистів та військових кореспондентів, які співпрацюють із російськими ЗМІ.

Читайте також:

Путіна вже попередили про нові удари Кримським мостом. Що відомо

Це вже повний кінець для Путіна: навіть його друзі з ПАР попросили ордер на арешт, якщо він приїде на саміт

Справжнє пекло в Криму: рознесло авіабазу та нафтобазу. Окупанти тікають