Збройні сили України щодня активно просуваються полем бою, відстоюючи свої позиції та вигризаючи території у російських загарбників.

Докладніше про це повідомляє заступник міністра оборони Володимир Гаврилов, повідомляє Главред.

З його слів, українські збройні сили вже перехопили військову ініціативу на всій лінії фронту. Вони продовжують просуватися щодня, долаючи як невеликі, і великі відстані, і вигризаючи першу і другу "оборонні" лінії російських військ.

"По всій лінії, що б там не говорили зараз, що росіяни спробували в районі Куп'янська щось зробити, це була відчайдушна спроба якось відтягнути наші сили з інших напрямків. Але загалом вся ініціатива зараз на нашому боці", - сказав Володимир Гаврилов.

Володимир Гаврилов також зазначив, що армія України ще не використала всі свої ресурси та сили, і рано чи пізно досягне значних успіхів. Він наголосив, що українська сторона усвідомлює всі виклики, пов'язані з поточною ситуацією, та перебуває у постійному інформаційному обміні з партнерами. Щодня бійці Збройних сил України просуваються вперед, виграючи 100 метрів тут, кілометр там і продовжують вигризати території у противника, звільняючи цілі поселення у російських окупантів.

Україна поки не використовувала всі свої сили на повну потужність, але впевнена у своїх можливостях і готова здобути перемогу.

Читайте також:

Путіна вже попередили про нові удари Кримським мостом. Що відомо

Це вже повний кінець для Путіна: навіть його друзі з ПАР попросили ордер на арешт, якщо він приїде на саміт

Справжнє пекло в Криму: рознесло авіабазу та нафтобазу. Окупанти тікають