Telegram анонсував впровадження «Історій» у месенджері, схожому на Instagram , але із родзинкою. Тільки підписники Premium зможуть публікувати «історії». Кількість історій, які користувач може публікувати щодня, буде обмежено, а підписники Premium зможуть контролювати час перегляду своїх історій.

Про це повідомляє "unian"

Ключові особливості "Історій" Telegram включають можливість одночасного запису з передньої та задньої камери, налаштування конфіденційності для запобігання копіюванню за допомогою знімків екрана або захоплення екрана, а також можливість редагувати підписи та смайли після публікації. Крім того, користувачі можуть відповідати на "історії" анонімно.

Функція «Історії» вже доступна в останній бета-версії Telegram і, як очікується, буде додана до релізної версії найближчими тижнями.

Telegram представив свою преміальну підписку влітку 2022 року, пропонуючи підписникам такі переваги, як значок зірки, додаткові стікери та реакції, транскрипцію аудіо- та відеоповідомлень та багато іншого. Вартість передплати знизилася з $5,99 на місяць до $2,49 на місяць.

Користувачі можуть легко перенести своє листування з інших месенджерів до Telegram всього за кілька кліків та свайпів у 2023 році.

Читайте також:

Київстар зробив сюрприз для своїх абонентів: що тепер зміниться

Люди труяться готовою покупною їжею: українців попередили про небезпеку. У Києві вже є випадки

На австралійському пляжі знайшли дивні уламки, схожі на частину космічного корабля