У ніч на 6 червня російські окупанти в черговий раз атакували Львів. Цього разу загарбники вдарили крилатими ракетами типу "Калібр", які звбрали життя у 10-тьох людей. Крім того, за інформацією Міністерства внутрішніх справ, понад 40 людей отримали поранення, серед них троє дітей. У цій трагічній історії знайшлось місце і диву.

Так, стало відомо, що на 11 день після російського ракетного удару по Львову з-під завалів житлового будинку комунальники дістали вцілілого кота. Тварина змогла вижити попри зневоднення та знесилення.

Про порятунок кота на прізвисько Черчилль повідомила львів’янка Оксана Кошак.

«Це просто чудо! Сьогодні, на 11-ий день після влучання ракети в наш будинок, серед завалів комунальники знайшли живого котика. І це також домашній улюбленець пані Олі та друг нашої раніше врятованої собачки Аліси. Щастя, що пані Оля була у дворі, одразу впізнала свого Черчилля. Ми разом завезли його в клініку», — написала сусідка власниці тварини у Facebook.

Вона подякувала ветеринарам й уточнила, що кіт «обезводнений, втомлений, але має апетит».

Як виявилось, власниця тварини Ольга проживала на 4-ому поверсі будинку, зруйнованого російськими окупантами. У результаті влучання ракети загинула матір жінки.

У родині Ольги Черчилль мешкає останні 11 років, вона зайшла його на вулиці

Читайте також:

Вже дійшло до Москви: сім'ям російських військових почали розсилати листи із попередженнями. Фото

Українським мамам розповіли, як можна отримувати щомісяця по три тисячі на дитину