Є безліч різних прикмет і забобонів, з якими пов'язана удача та благополуччя. Хтось кладе грошові купюри під килим, хтось носить у гаманці доларову банкноту. Ми ж сьогодні розповімо про прості предмети, які приносять достаток.

Традиційними лідерами цього списку є грошові рослини. Деякі рослини вважаються символами процвітання та багатства. Наприклад, грошове дерево або фікус вважаються "магнітами" для удачі та фінансового успіху.

Акваріум із золотими рибками

У фен-шуй акваріум із золотими рибками вважається потужним символом багатства та залучення удачі.

Скриня або скарбничка

Розташування декоративної скрині або скарбнички в будинку може символізувати накопичення та приваблювати багатство.

Дзеркало під яким лежать монети: У фен-шуй дзеркало вважається інструментом тяжіння багатства. Розміщення дзеркала таким чином, щоб воно відображало достаток та процвітання, вважається сприятливим.

Фонтан чи водоспад

Вода символізує багатство та достаток. Розташування мініатюрного фонтану або водоспаду в будинку може залучити енергію процвітання.

Образи багатства

Деякі люди розміщують у будинку образи багатства, такі як статуетки грошових жаб, золотих слонів або китайських драконів, вірячи в їхню здатність залучити багатство.

Зберігання грошей у порядку

Намагайтеся зберігати купюри акуратно, не давайте їм м'ятись або згинатися. Усі купюри мають бути розбиті за номіналом. Як казали за старих часів: десяточка до десяточки, п'ятірочка до п'ятірочки.

Камені, що залучають удачу:

Родоніт. Допомагає розібратися з грошовими проблемами та наводить ситуацію до стабільного успіху.

Нефрит. за допомогою цього каменю можна отримати будь-яку суму, але в розумних межах, звісно. Скажіть нефриту, якої суми ви зараз потребуєте, і він знайде спосіб привести ці гроші до вас.

Хризоліт. Багатство часто супроводжується заздрістю чи злістю з боку оточуючих. Але не завжди виходить дистанціюватися від цього негативу і тоді людину починають переслідувати невдачі. Щоб захиститись від чужого негативу, знадобиться хризоліт. Камінь також допоможе вибратися із фінансової ями.

Сердолік. Це камінь має полум'яну енергію, яка приваблює успіх, багатство і удачу, розкриваючи внутрішній світ людини, яка ним володіє. Сердолік допомагає втілювати плани у життя, стабілізує грошові потоки, відводить ненадійних партнерів, залучаючи лише чесних та порядних людей.

Турмалін. Є каменем справжніх комерсантів, він приносить удачу та багатство. Мінерал дарує своєму власникові впевненість у собі, чіткість думок, уміння аналізувати та вирішувати поставлені завдання, здатність виходити з будь-яких небезпечних ситуацій. Мінерал мінімізує фінансові ризики, допомагає вигравати найскладніші судові процеси, що особливо стосуються спадщини та нерухомості.

Читайте також:

Прикутий до ліжка і готується до переведення до психлікарні: стало відомо про стан Євремова

Картопля виросте ще більше, ніж зазвичай: що потрібно зробити в серпні

Насолода гарантована: рецепт вареників з тертою молодою картоплею, салом та цибулею