Після чергового удару по Кримському мосту, який стався в ніч з неділі на понеділок, у Кремлі поспішили зробити кілька заяв із цього приводу.

Дмитро Пєсков, прес-секретар президента країни-агресора заявив, що зараз він не може передбачити, якою буде відповідь на вже другий удар по Кримському мосту.

Проте, з урахуванням довгострокової перспективи, він зазначив, що відповіддю буде досягнення всіх цілей "спеціальної військової операції", яка продовжуватиметься й надалі.

Пєсков підкреслив, що в Кремлі знають причину та осіб, які стоять за підривом мосту.

"Усі відповідні служби, відомства працюють. Ми усвідомлюємо підступність київського режиму. Ми всі працюватимемо, зберігатимемо пильність і зібраність, щоб перешкодити повторенню подібних трагедій", - заявив Пєсков.

Він не відкинув можливості участі західних служб в організації підриву Кримського мосту. Пєсков зазначив, що Росія добре обізнана про тісне співробітництво між "київським режимом, Вашингтоном та деякими європейськими столицями".

"Ми чудово знаємо, наскільки глибока координація київського режиму, Вашингтона та низки європейських столиць. Чудово знаємо, який обсяг інформації надходить. Тут у нас жодних ілюзій немає. Навряд чи потрібно розривати повністю контакти із Заходом, "потрібні канали діалогу" для екстрених випадків. При цьому про налагодження стосунків не йдеться", - зазначив він.

Читайте також:

За таку можна і квартиру продати: в Audi показали сучасного "двійника" нашого Запорожця

Росіяни в паніці: з'явилися подробиці потужних ударів Севастополем

Пальчики оближеш: старовинний рецепт єврейської страви з молодих баклажанів