Усі бізнесмени, які використовуватимуть мобільний додаток ПриватБанку «Термінал» до 15 серпня, зможуть приймати платежі без комісій, йдеться у повідомленні прес-служби фінустанови. Ця ініціатива є частиною програми підтримки малого бізнесу та підприємців у співпраці з Visa.

Цю інформацію повідомляє портал «delo»

Щоб розпочати приймати карткові платежі через додаток «Термінал», підприємцям необхідно виконати два простих кроки. По-перше, вони повинні завантажити на свої смартфони програму «Термінал» із магазину Google Play. Потім можуть перейти до реєстрації в особистому кабінеті сервісу. Після завершення встановлення безкоштовний сервіс буде активовано автоматично.

Програма «Термінал» перетворює смартфони з можливостями NFC (Near Field Communication) на повнофункціональні торгові термінали. У минулому ця функція виявилася особливо корисною під час відключення електроенергії, оскільки дозволяє українцям робити безконтактні платежі за допомогою своїх карт чи гаджетів через програму «Термінал», а також через платіжні QR-коди та Приват24.

Стимулюючи підприємців впроваджувати додаток «Термінал» до вказаного терміну, ПриватБанк прагне просувати безготівкові розрахунки та сприяти розвитку малого бізнесу.

Читайте також:

У яких регіонах платять найвищі зарплати та на скільки вони виросли

Вашій малині будуть заздрити всі сусіди: ось як треба її доглядати

Хрумкі та солоденькі: спробуйте закрити огірки такими незвичайними способами