Відомий вчений-математик Сідік Афган, якого називають пророком та посланцем Ванги, заявив про велику світову провокацію 17 липня 2023 року. Сідік отримав репутацію "Нострадамуса наших днів", і його пророцтва викликають величезний інтерес в інтернеті.

Виявляється, вчений усі дати важливих подій обчислює за математичними формулами.

"Все, що відбувається у світі, зумовлене і може бути передбачене через застосування математичної формули", - неодноразово заявляв афганський математик.

За його словами, кожна цифра – це код.

За словами вченого, 17 липня 2023 року – день, наповнений "роздратованою енергією" і негатив буде буквально всюди.

Так, ще в лютому 2023 року у програмі "Нові російські сенсації" вчений сказав, що 17 липня 2023 року безумовно увійде до топ світових новин, пишуть Рос ЗМІ.

Саме 17 липня 2023 року, за підрахунками "пророка", слід чекати на катастрофу масштабних розмірів або велику світову провокацію. Багато людей стурбовані цією пророчою заявкою.

"17 помножимо на 17 і помножимо на 7, виходить 2023. Потім ділимо на 17 і множимо на 2, виходить 238. Це ж справжній атомний шантаж! Це уран (238 — атомна маса урану. — прим. ред.), — сказав Сідік Афган.

Також Афган нагадує, що саме цього дня закінчиться піввіковий цикл розвитку світу, а 17.07.1973 року в Афганістані був переворот. Це 50 років.

Але, попри страшні прогнози, математик залишається оптимістом. Сідік Афган наполягає, що ядерна світова війна хоч і нависла над світом, але її не буде.

"Ні, війни не буде, просто суперництво буде. 2025 рік - рік переломний. Для хороших людей стане хорошим роком, для людей поганих поганим", - зазначив математик.

Читайте також:

Путін втратив важливого генерала, який прославився у Криму. Що про нього відомо

Кремль уже панікує: терміново перекритий Кримський міст, чекають на потужні удари

Удар по Путіну: Китай раптово підтримав визволення Криму