Слимаки, безумовно, вважаються невгамовними шкідниками на садових ділянках та городах. Слимаки знаходять і безжально пожирають важко отримані врожаї, а також слимаки стають активними нічними мисливцями. А тому від слимаків необхідно позбавлятися.

Докладніше про те, як позбутися слимаків, читайте в нашому матеріалі.

Саме через цю неприємну особливість слимаків боротьба зі слимаками стає складним завданням, що вимагає особливих підходів. Однак, якщо ви прагнете назавжди позбутися слимаків, потрібно створити середовище, яке було б привабливим для слимаків, а потім скористатися девізом "Прийшов, побачив, переміг".

При виборі місця для пастки слимаків слід постаратися знайти вологе та затінене місце. Ідеальним варіантом буде створення невеликої ямки в землі, на яку слід покласти дошку таким чином, щоб слимаки могли спокійно пройти під нею і потрапити в пастку.

А тепер настав час для обіцяного нового методу, який суттєво підвищить ефективність цього способу боротьби зі слимаками. Щоб ще більше залучити слимаків, можна змастити нижній бік дошки кефіром. Після такої обробки слимаки буквально побіжать назустріч своїй загибелі.

Новим методом створення привабливого середовища для слимаків з використанням кефіру, шанси успішно позбутися слимаків значно підвищуються. Однак, майте на увазі, що це лише один з багатьох підходів до боротьби з цими наполегливими шкідниками.

Читайте також:

Як позбавитися колорадського жука на городі: запам'ятайте цей простий спосіб

Як позбавитися комарів на ділянці: перевірені хитрощі, які працюють

Так роблять польські дачники: як швидко позбутися кротів на городі