Росія продовжує військове вторгнення в Україну, розпочате 24 лютого 2022 року за наказом Володимира Путіна. За цей час уже багато хто зрозумів, що виконати максималістські цілі господаря Кремля щодо повалення українського уряду та захоплення всієї території України, російській армії не під силу. Крім того, мобілізація та високі втрати вже починають викликати невдоволення у російському суспільстві. А ще в російському уряді все більше невдоволених тим, що президент РФ Володимир Путін перестав радитись із чиновниками, а представники бізнесу мають багатомільйонні втрати через санкції. Не дивно, що з деяких чуток Путіну давно шукають заміну.

У РФ зростає невдоволення діями диктатора Володимира Путіна. Представники місцевого бізнесу та еліти шукають йому заміну та вже розглядають кілька кандидатів, розповів екс-співробітник КДБ та Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов.

Він зазначив у коментарі Каналу 24 , що причина невдоволення Путіним у його оточенні – нерозуміння, для чого господар Кремля розв'язав нікому не потрібну війну, в якій Росія точно програє.

Співрозмовник наголосив, що один із кандидатів на місце Путіна – син секретаря Ради Безпеки Російської Федерації Миколи Патрушева – міністр сільського господарства Дмитро Патрушев.

"Навколо Путіна, безумовно, йдуть розмови про те, щоб його замінити. Йдеться про те, що (Микола) Патрушев готує свого сина, який є міністром сільського господарства. Є й інші кандидатури", – пояснив колишній співробітник КДБ.

Відомо, що Дмитро Патрушев "говорить кількома мовами", "молодий" і "не брав участі у війні".

Крім того, Путіним також незадоволені російські терористи Ігор Гіркін та Євген Пригожин. Їм здається, що глава Кремля недостатньо жорстоко веде війну в Україні.

"Від неї дуже сильно постраждає російська економіка і умовно приватний бізнес, адже Росія не має по-справжньому приватного бізнесу. Вони всі залежать від Путіна і влади", - додав Жирнов.

Читайте також:

У Кремлі вже розпочалася справжня паніка: у Путіна почали знову загрожувати Києву. Що заявили цього разу

Путін втратив важливого генерала, який прославився у Криму. Що про нього відомо

Путін лютує: Франція відправить в Україну "ракети перемоги". Що відомо