Українці чудово знають про те, що існує безліч шахраїв, які на постійній основі примудряються вигадувати нові пастки. Наразі піде про те, як злочинці можуть вкрасти гроші буквально будь-якого українця через мережу. У зв'язку з цим Житомирська обласна військова адміністрація зробила важливу заяву, оскільки було розкрито черговий новий прийом від зловмисників.

Дану інформацію повідомляє портал «meta»

Справа в тому, що українці масово стають жертвами нових витівок шахраїв. Вони надсилають повідомлення на телефони українців або просто їм дзвонять. Проте злочинці кажуть, що людина виграла приз, так, ось такий ось прийом.

Їхня схема працює дуже просто – шахраї просять сплатити незначну суму грошей нібито у вигляді податкового збору. Найчастіше розмір цього податку становить лише 1% нібито від виграшу українця.

Навіть не дивлячись не цей найбанальніший прийом, українці відправляють свої гроші, бо хочуть здобути великий приз.

Звернення поліції
Звернення поліції

Співробітники поліції вирішили звернутися до мешканців України та просили їх у таких випадках згадувати, чи брали вони участь у якихось розіграшах подарунків. Якщо цього не було, то ніякого призу не буде. Настійно рекомендується не робити жодних перекладів через інтернет незнайомцям, цікавитись деталями акції, в якій нібито людина виграла.

Також у таких незрозумілих випадках поліція рекомендує дзвонити 102.

Читайте також:

Почнуть виникати проблеми із серцем: ось чим небезпечний денний сон

Допоможе просте борошно: після обробки грядок ви здивуєтеся врожаю. Чим вона корисна

Дуже непогана сума: хто з українських студентів зможе отримати 10 тисяч євро