У народі існує мудрість, "Якщо люди заходять у дім - треба бути сліпим, а коли виходять, варто бути німим". Ось тільки люди бувають різні і далеко не всі дотримуються цього принципу. Тому деякі речі варто прибирати подалі в шафу перед зустріччю з друзями.

Нижня білизна

Обов'язково варто ховати інтимні речі, оскільки вони можуть спричинити обговорення за спиною. У гостей можуть з'явитися різноманітні фантазії після того, як вони побачили спідню білизну.

Брудні речі

Звичайно, брудні речі - те, що необхідно прибрати перед приходом гостей само собою, але за звичкою ми можемо відкласти той чи інший предмет гардеробу під час зборів і просто забути. І лише після того, як хтось випадково натрапить на цю "заначку", ви можете згадати про її існування.

Особисті рушники

Так господар будинку завжди уникне запитань: "Яким рушником можна скористатися?" Тому перед приходом гостей краще прибрати з ванної рушники, якими користуються домочадці і просто повісити чистий рушник для гостей.

Документи та цінні папери

Не рекомендується тримати цінні папери та документи на видному місці. Люди, які прийшли в будинок, можуть захотіти зробити щось погане, вкрасти документи або почати переглядати, щоб потім розносити плітки за спиною. Тримати їх радять у недоступному місці, особливо якщо вони цінні та коштують величезну кількість грошей.

Прикраси

Багато людей дуже заздрісні, особливо якщо бачать гарні прикраси. Вони можуть бути виготовлені зі звичайного металу або дорогого. Не радять давати їх міряти, вважається, що гості можуть забрати з собою успіх та фінансову стабільність господарів будинку, а також здоров'я та довголіття.

Препарати

Їх потрібно тримати у спеціальних коробочках, у темному, захищеному від світла місці. Людям не обов'язково знати, на що недавно господарі хворіли. Це вбереже від негативних емоцій та пліток.

Ікони та релігійні книги

Багато людей сперечаються щодо релігії, тому радять усі речі, включаючи ікони, книги завішувати чи ховати. Це допоможе уникнути пліток за спиною та косі погляди.

Записки з нагадуваннями чи побажаннями

Такі дрібниці дуже приємно бачити найближчим, але все ж таки варто обмежити коло тих, хто може натрапити на них випадковим чином

Читайте також:

Дві доби поспіль буде погане самопочуття: що відомо про потужну магнітну бурю

Путін лютує: Франція відправить в Україну "ракети перемоги". Що відомо

Роботяга для села та дачі: як виглядає рідкісний ЗАЗ для городу