Негода продовжує вирувати в Росії. Вчора вдень, у Сочі, град розміром із куряче яйце завдав серйозних пошкоджень машинам та будинкам. І сьогодні негода накрила район Туапсе в Краснодарському краї, викликавши сильну зливу та повінь.

Про це пише «apostrophe»

Фото та відео з наслідками стихії було опубліковано у місцевих Telegram каналах, вони передають масштаби руйнувань. Внаслідок безперервних злив у чотирьох районах Туапсе - Джубському, Тенгінському, Новомихайлівському та Небузькому - запроваджено режим надзвичайної ситуації. Багато будинків виявилися підтопленими, а деякі автомобілі буквально пливуть у воді, а інші зносить сильний потік. Жителів цих районів було евакуйовано.

Адміністрація Туапсинського району повідомляє про те, що рух трасою зараз перекрито, а також про зсув зсуву на одній з ділянок. Це створює додаткові труднощі та загрозу для людей та інфраструктури.

Як стало відомо, за останні три години в цьому регіоні випало цілих 144 міліметри опадів. Це величезна кількість, яка призвела до повеней та руйнувань.

Наразі росіянам необхідні ресурси для ліквідації наслідків стихії та відновлення громадської інфраструктури. Це все може говорити саме за себе.

Читайте також:

Вони нікому не потрібні: у мережі показали занедбаний автосалон. Машини простояли під пилом 10 років

У ЗСУ попередили про можливий масований ракетний удар: названо ймовірний напрямок

Путін цього не переживе: Туреччина завдала чергового удару по Кремлю. Що сталося і чому росіяни в істериці