За даними прес-служби ГУР та StratCom, 10 липня Ржицький бігав у парку культури та відпочинку імені 30-річчя перемоги у Краснодарі. Приблизно о шостій ранку сім пострілів з пістолета Макарова було здійснено по ньому. Ржицький помер дома від вогнепальних поранень.

Про це пише «pravda»

Через дощ у парку не було безліч свідків, які могли б повідомити подробиці або дізнатися про особу нападника.

Зазначається, що "Краснодар" є одним із шести підводних човнів проекту "Варшав'янка", що входять до складу Чорноморського флоту Військово-морського флоту Росії. Кожен із цих підводних човнів здатний нести до чотирьох крилатих ракет типу "Калібр".

Дослівно: "10 липня "підводник" здійснював пробіжку в краснодарському парку культури і відпочинку ім. 30-річчя перемоги. Близько шостої ранку в нього було здійснено сім пострілів з пістолета Макарова. В результаті вогнепальних поранень Ржицький помер на місці.

Станіслав Ржицький, капітан 2-го рангу, проживав у Севастополі принаймні з 2006 року. Він раніше був командиром підводного човна "Алроса", а після відправлення "Алроси" на модернізацію було призначено командиром "Краснодара".

Крім того, за даними StratCom, які посилаються на українську розвідку, Ржицький завдав ракетних ударів, у тому числі по місту Вінниця.

Читайте також:

Церковне свято 11 липня: у цей день краще не виливати воду. Що ще заборонено

Ще й дівчата у багажнику: як можна завантажити 23 особи у невеликий кросовер. Відео

Дачник розкрив секрет: ось чим треба полити троянди, щоб вони цвіли до глибокої осені