Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Не варто зважати на дзвінки з банків, оператори яких люб'язно пропонуватимуть вам відкрити депозит на вигідних умовах: цього тижня великі фінансові операції навряд чи будуть вдалими. Натомість зірки радять першу половину тижня використати для змiцнення стосункiв із коханою людиною і лише з четверга зосередитися на кар’єрних планах.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Навіть якщо вам дуже буде потрібен кредит, намагайтеся ні в кого не позичати гроші: по-перше, у вас можуть виникнути складнощі з їх поверненням, а по-друге, ви цілком можете впоратися з ситуацією самотужки. Також зірки радять у випадку амбітних планів на щось нове, до четверга нічого не робити і накопичувати необхiдну iнформацiю. А от з другої половини тижня є всi шанси досягти цiлей, якi ви перед собою поставите. У справах не iгноруйте можливостi реклами.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Перш ніж зайнятися своєю улюбленою справою – вирушити на шопінг, подумайте про те, чи зможете ви втриматися і не витратити всі свої кошти, бо інакше вам краще залишитися вдома. У першiй половинi тижня можна вести переговори i проводити пiдготовку до запланованих заходiв. Цей час сприятливий i для поїздок, зустрiчей із друзями. Із четверга починається вдалий перiод для тих, хто готовий добре попрацювати.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Цього тижня вдалим виявиться лише вирішення дрібних фінансових питань – для укладання великих угод і підписання важливих контрактів час іще не настав, тож краще зачекати. У середу можна буде проявити характер i вiдкрито заявити про власні iнтереси. Зірки радять утриматись вiд поїздок у четвер i не планувати на цей день зустрiчi, якщо iнтуїцiя шле вам тривожнi сигнали.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Не варто братися за підробіток, навіть якщо за нього обіцяють щедро заплатити: поєднувати його з основним видом діяльності виявиться справою складною, а отже, великий ризик не досягти успіху – і не заробити – ніде. Цей тиждень може стати поворотним у темi, яка вас найбiльше цiкавить. Серйознi покупки плануйте на першу половину тижня, а з четверга стримайте власні витрати.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Влаштувавши прибирання в оселі, необхідно насамперед викинути на смітник речі, якими давно ніхто не користується: очистивши атмосферу помешкання від непотребу, представники знака покращать своє матеріальне становище. Пiсля середи починається "золотий" перiод - можна буде з чистим сумлiнням зайнятися тим, на що у вас серйозні наміри. Але доти потрібно буде розрахуватися з боргами, уладнати справи.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Важливо звертати увагу на знаки, які цього тижня посилатиме Всесвіт: у них буде підказка щодо того, як покращити своє матеріальне становище – не варто нею нехтувати.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

До фінансових пропозицій, які обіцяють швидку вигоду, необхідно поставитися скептично: найімовірніше, вони виходитимуть від шахраїв, які хочуть скористатися результатами чужої праці.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

На пропозицію взяти на себе ще одну роботу – так би мовити, за сумісництвом – можна сміливо відповідати згодою: з її виконанням особливих складнощів не виникне, а зароблені гроші виявляться не зайвими.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Зустріч із людиною з минулого, яка останнім часом змогла досягти разючих професійних успіхів, допоможе представникам знака знайти нову – добре оплачувану – роботу.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Заробивши чималу суму, не варто одразу ж розкидатися грошима праворуч і ліворуч: треба дати їм відлежатися хоча б кілька днів, тоді стане зрозуміло, на яку серйозну справу їх треба витратити.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Зірки радять представникам знака включити режим розумної економії – в такому разі наступного тижня не доведеться заощаджувати практично на всьому.

Читайте також:

Ось і почалося: на Київщині вже відкривають десятки справ щодо ухилистів від мобілізації

Повний крах Кремля та обвал рубля: росіянам заборонили вірити у те, що це вже кінець

У НАТО вже прямо відповіли Путіну: що буде, якщо окупанти підірвуть Запорізьку АЕС