Представники провідних країн, що входять до Північноатлантичного альянсу (НАТО), мають у ході саміту провести дискусії щодо питання, пов'язаного з окупацією російськими військами української Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС).

Ця заява була зроблена Марією Захаровою, прес-секретарем Міністерства закордонних справ Російської Федерації, яка звинуватила Україну в "систематичному заподіянні збитків" ЗАЕС. Детальніше про лицемірство Марії Захарової та її погрози інформує Reuters.

Захарова також зазначила, що питанню Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) має бути приділена важлива увага на майбутньому саміті НАТО. Також Захарова наголосила, що у разі терористичного акту на Запорізькій атомній електростанції (ЗАЕС) "більшість учасників альянсу опиниться під прямим впливом".

Важливо сказати, що саміт НАТО відбудеться 11-12 липня у Вільнюсі, де лідери НАТО обговорюватиме широкий спектр питань, включаючи розбіжності щодо членства України та Швеції, збільшення боєприпасів та розгляд перших оборонних планів за десятиліття. У центрі уваги також перебуватиме питання Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) та його наслідків, пов'язаних з окупацією.

Читайте також:

Відступ російських військ: Рєзніков розповів, де чекати "жестів доброї волі"

Це знамення: Сочі накриває найпотужніший потоп, будинки у воді, машини забирає потоками

Цього довго чекали: ЗСУ потужно просуваються вперед, російські війська опиняються у пастках. Що відомо