Збройні Сили України продовжують знищувати російського ворога. Так, минулої доби, 8 липня, "друга армія світу" втратила ще 600 солдатів. З огляду на всі обставини, міністр оборони України Олексій Рєзніков зробив цілком очікувану заяву.

Так, міністр оборони України Олексій Рєзніков вважає, що через поразки на полі бою РФ може озвучити черговий "жест доброї волі", адже за 500 днів з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупаційні війська навчилися бігти з поля бою.

Глава відомства припустив, що в Кремлі вже шукаються варіанти сценаріїв, як це "відіграти".

Ще б пак, у разі чергового потужного успіху української армії, який абсолютно очікуємо і для них, Путіну потрібно буде швидко думати, як подати це російському народу. Адже, хоч кремлівська пропаганда в РФ і працює чудово, але з кожним разом все складніше і їм заплющувати очі на реальність.

Про це він заявив в ефірі національного телемарафону.

"Вони звикають до розуміння, що вони вже не друга армія світу. Мета "спеціальної військової операції" не вдалася, Київ за три дні не впав, Україна за три тижні не впала. І навпаки - вони навчилися завдавати п'яти. Ми з вами бачили так звані "акти доброї волі" на острові Зміїному, у Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській областях, на правому березі Херсонської області. Я сподіваюся, що найближчим часом ми побачимо чергові "жести доброї волі" на сході та на півдні України. використала всі засоби повномасштабної конвенційної війни. Це і флот, і авіація, і сухопутний компонент. Ворог навіть вдався до тактики масованих ракетних обстрілів цивільного населення, намагаючись знищити критичну інфраструктуру і занурити Україну в блекаут, але це окупантам не вдалося", - заявив міністр.
Читайте також: