Українські військові з ЗСУ продовжують чудово справлятися із завданнями та успішно просуватися вперед на Бахмутському напрямку.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал Олександр Сирський, поділився в мережі Telegram про те, як ворог потрапив у пастку в деяких місцях.

Він згадав, що на відео можна побачити роботу снайпера гурту «Привид» Окремої Президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького. Військовий виразно завдав удару, знищивши ворога одним пострілом з відстані 1200 метрів.

"Бахмутський напрямок. Є успіхи, Сили оборони продовжують просуватися вперед, а ворог місцями опиняється у пастці", - повідомив Сирський.

Крім цього, українські військові ЗСУ зуміли збити ворожий безпілотник, який переслідував їх під час роботи снайпера. Воїни ЗСУ успішно знищили цю загрозу та продовжили виконання свого завдання.

Ці новини свідчать про чудову боєздатність ЗСУ та професіоналізм українських військових у боротьбі проти російського ворога. Вони продовжують боротися за свою країну і досягати значних успіхів у військових операціях.

Читайте також:

Ось і почалося: на Київщині вже відкривають десятки справ щодо ухилистів від мобілізації

Повний крах Кремля та обвал рубля: росіянам заборонили вірити у те, що це вже кінець

У НАТО вже прямо відповіли Путіну: що буде, якщо окупанти підірвуть Запорізьку АЕС