Підживлення помідорів - важливий момент на етапі догляду помідорів, який допоможе збільшити кількість врожаю помідорів, а також покращити смак помідорів.

Докладніше про те, що потрібно підсипати під помідори у липні, читайте у нашому матеріалі.

Існує кілька натуральних способів підживлення помідорів, які допоможуть покращити стан помідорів та отримати рясний урожай помідорів.

Один з таких методів – використовувати деревну золу для помідорів. Деревний попіл є джерелом безлічі важливих елементів, таких як фосфор, калій, магній, цинк і залізо, необхідних для здорового росту рослин. Для приготування суміші візьміть 1 кілограм деревної золи.

Другий компонент, який можна додати під помідори – яєчна шкаралупа. Вона допоможе уникнути проблем з гниллю помідорів і зробить ґрунт помідорів більш пухким. Для приготування спеціального порошку візьміть літрову банку меленої яєчної шкаралупи.

Ще один корисний інгредієнт – гірчичний макуха для помідорів. Він очищає ґрунт біля помідорів від грибкових захворювань, швидко розкладається та збагачує рослини корисними компонентами. Для підживлення помідорів достатньо взяти один кілограм гірчичної макухи.

Після того, як усі компоненти змішані, рівномірно розподіліть їх по всій теплиці або грядках з помідорами. Найкраще розподілити добриво у прикореневу зону рослин.

Після цього рясно полийте грядки з помідорами, щоб активувати добрива та дозволити йому почати діяти на помідори.

З використанням цієї натуральної суміші ви зможете підгодувати помідори, забезпечити необхідні поживні речовини помідорам і отримати більший і здоровіший урожай помідорів. Це натуральне рішення допоможе вам виростити смачні та корисні помідори у своєму саду.

Читайте також:

Урожай вас здивує: ось для чого на зелені помідори надягають пакети просто на кущах

Яблуня буде ломитися від плодів: посадіть ці прості рослини поряд із деревом. Ви здивуєтеся врожаю

Вам допоможе лавровий лист: зробіть це добриво і ви збиратимете огірки відрами