Українські воїни продемонстрували свою винахідливість та майстерність, створивши "комплекс" протиповітряної оборони (ППО) для боротьби з російськими безпілотниками. Цей саморобний комплекс було показано бійцями у соціальних мережах.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «censor», посилаючись на відеоролики у соціальній мережі.

Використовуючи шість автоматів, українські воїни розробили інноваційну систему, яка може бути ефективним засобом проти дронів та безпілотників, які трапляються на бойовому полі. Цей прояв технічного та творчого потенціалу українських військових наголошує на їх готовності до протистояння та пошуку інноваційних рішень у боротьбі з ворожими загрозами.

Варто зазначити, що українська аудиторія не пройшла повз цю новину і почала писати відгуки в розділі коментарів під відеороликом.

«Глузуєте? Те, що бійці вимушені майструвати з "гівна і палок" бодай щось (замість нічого) в той самий час, коли "зермакі" "розпилюють" на "Укроборонпромі" мільярди доларів, попутно закатуючи мільярди в асфальт, а "рєзнікови" "пилять" на "золотих яйцях"? Так "переможемо"? Пздць.», «Хіба можемо програти? Наші роблять чудеса. Просто і ефективно», «І що на це скаже міністерство з закупівлі яєць по 17 грн.?», - пишуть українці.

Скріншот коментарів українців
Скріншот коментарів українців

Читайте також:

Не стало відомого актора з культового фільму "Д'Артаньян та три мушкетери"

Веселась у бікіні на пляжі: Ксенія Мішина здивувала витівкою в день, коли Україна сумувала

Не дивуйтесь нововведенням: до чого готуватися з 1 серпня, якщо у вас є банківська картка