Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства внутрішніх справ, Україна повністю скасувала карантин з 1 липня 2023 року, запровадженого у зв'язку з пандемією COVID-19, що охопила весь світ. Це означає, що обмежувальні заходи та обмеження, пов'язані з пандемією, більше не діють.

Про це повідомляє «napensii»

Проте, для власників українського паспорта старого зразка, у яких у період з 13 березня 2020 року до 24 січня 2022 року виповнилося 25 чи 45 років, є важлива вимога. Вони мають до 1 серпня вклеїти у свій паспорт нове фото або за бажання замінити його на id-картку. Якщо фотографія не буде вклеєна до зазначеного терміну, паспорт підлягатиме обміну на id-картку.

Для того, щоб виконати цю вимогу, необхідно звернутися до територіального підрозділу Державної міграційної служби України або до Центру надання адміністративних послуг. Під час звернення слід надати необхідний пакет документів.

Слід зазначити, що відновлення термінів вклеювання фотографій у паспорт пов'язане зі скасуванням карантину, який було введено у зв'язку з пандемією COVID-19. Це важливий крок у відновленні нормального життя та повсякденної діяльності громадян України. Скасування карантину відкриває нові можливості для людей та сприяє відновленню звичайної ситуації в країні.

Читайте також:

Комусь дуже пощастило: у густому лісі знайшли занедбаний Range Rover, який простояв там майже 20 років

Ви весь час робили це неправильно: які продукти насправді не потрібно мити

Крах російського рубля: долар та євро б'ють рекорди, Росію хитає