Київстар вирішив поновити умови нарахування додаткового пакету мегабайтів після використання основного обсягу інтернету.

Докладніше про те, що зміниться у деяких тарифних планах, повідомила прес-служба Київстару.

З 4 липня абоненти контрактних тарифних планів Київстар зможуть отримати додатковий пакет мобільного інтернету "Київстар" у розмірі 500 Мб за 20 гривень, який буде дійсний до кінця доби. Після вичерпання всіх мегабайтів у пакеті Київстар буде доступний безлімітний інтернет від Київстар зі швидкістю до 0,8 Мбіт/с. Абоненти Київстар зможуть повторно отримати додатковий пакет наступного дня на тих самих умовах.

Ці оновлення Київстару є значним покращенням, оскільки раніше абоненти Київстару платили 10 гривень за додаткові 100 Мб інтернету в більшості тарифів. Тепер новий пакет від Київстар пропонує в 5 разів більше мегабайтів, що є більш вигідною пропозицією для клієнтів Київстар.

Такі зміни умов будуть доступні для наступних тарифних планів від Київстар: Київстар 4G Simple, Київстар 4G Simple+, Київстар Онлайн+, Київстар Сім'я, Smart, Інтернет для батьків, ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Регіон, LOVE UA. Контракт, LOVE UA База, LOVE UA Свобода, КОХАННЯ до батьків та КОХАННЯ до батьків. Домашній.

Читайте також:

Київстар попередив: що зміниться у тарифах вже

Київстар підвищує вартість найпопулярнішого тарифу. Що тепер на вас чекає

Київстар підвищив ціну чергового тарифу: скільки українці платитимуть