Необов'язково вручну збирати колорадських жуків на ділянці або цькувати їх отрутами. Існують безпечні та перевірені способи позбутися колорадських жуків.

Докладніше про те, як зробити хитру пастку для жуків колорадських, читайте в нашому матеріалі.

Одним із ефективних методів позбавлення від колорадського жука є використання "народної пастки". Цей метод екологічно безпечний і не завдає шкоди врожаю.

Для створення пастки для жуків колорадських вам знадобиться скляна або пластикова пляшка з вузьким горлом. Натріть кілька сирих картоплі на дрібній тертці і змішайте їх з невеликою кількістю води. Потім помістіть отриману суміш усередину пляшки через шийку.

Закопайте пастки для колорадських жуків у землю біля постраждалих рослин. При цьому рекомендується створити кілька пасток для жуків колорадських.

Картопляний запах приверне колорадських жуків, і колорадські жуки заповзуть у пастку. Періодично очищайте та оновлюйте пастки для колорадських жуків, протираючи картоплю та додавайте воду, хоча б раз на 5-7 днів.

Цей метод є ефективним і безпечним для врожаю, оскільки не використовує хімічних речовин. Пам'ятайте, що колорадські жуки можуть значно зменшитися, але можливе повне їх знищення.

Використовуйте цей метод у поєднанні з іншими заходами боротьби з колорадським жуком, такими як регулярний огляд рослин, видалення постраждалого листя, посадка протишкідливих рослин та застосування природних хижаків, щоб забезпечити більш ефективний контроль над шкідниками.

Ось таким простим способом ви можете позбавитися колорадського жука на своїй ділянці без використання хімічних препаратів.

Читайте також:

Полийте грядки з овочами водою з-під варених яєць: цей секрет вас здивує

Досить і на продаж, і на зиму: чим підгодувати картоплю у липні. Виросте розміром із великий кулак

Посадіть ці прості квіти на городі та шкідників більше не буде. Секрет наших бабусь