У липні небесне видовище, відоме як супермісяць, обіцяє бути особливо захоплюючим. Ще б пак, Місяць наблизиться до Землі на надблизьку відстань, створюючи дивовижне видовище для спостерігачів на планеті Земля. Кажуть, що повний і супер яскравий місяць у цей період сприятиме підкоренню кар'єрних висот, але може призвести і до фатальної помилки.

У понеділок, 3 липня 2023 року відбудеться повний місяць, перший після червневого сонцестояння. Точний час повного Місяця - 13:41 за Києвом.

Очікується, що Місяць у цей час світитиме дуже яскраво, максимально наблизившись до Землі. Саме тому явище називають супермісяцем, воно трапляється лише 3-5 разів на рік.

До речі, повний місяць 3 липня має народні назви: оленя (у цей час у самців оленів повністю виростають роги) або криваве (забарвлення Місяця набуває яскраво-червоного відтінку), а також ягідне та громове.

Якщо вірити астрологам, то липнева повня допоможе кожному знаку Зодіаку приймати раціональні та реалістичні рішення. Логіка в цей період візьме нагору над почуттями. Земний знак – Козеріг – у знаку якого і виявиться 3 липня Місяць, змусить нас прагнути структури, самодисципліни та продуктивності.

Згідно з рекомендаціями експертів, у день супермісяця потрібно практикувати мантри та афірмації, які спрямовані на залучення успіху та сили. Фрази на кшталт "Всесвіт бачить мене успішним" або "Успіх, перемога і сила належать мені" можуть допомогти встановити позитивний настрій та притягнути сприятливі події у життя кожної людини.

"Повня в Козерозі буде підсвічувати питання, пов'язані з кар'єрою, досягненнями, успіхами, а також з вищими людьми, начальством. Люди будуть шукати баланс у цих питаннях, розриватися між ними або робити вибір на користь чогось одного в цей Повний місяць і в період спадного Місяця з 3 по 17 липня 2023 року", - вважають астрологи.

Що не можна робити в повний місяць 3 липня

У повний місяць не варто починати щось нове (чи то робота, будівництво чи відносини), краще не приймати важливих рішень. Також рекомендується утриматися від планування складних операцій чи медичних процедур, і навіть від посадки рослин.

Не рекомендовано в повний місяць також робити пропозицію та реєструвати шлюб - він буде сповнений труднощів.

Іншим часом краще також перенести дорогі покупки, інакше є ризик нерозумних витрат під впливом емоцій.

Читайте також:

"Коридор змін": експерт розповів, що буде з доларом у липні

Їх лише чотири: названі знаки Зодіаку, для яких наступний рік буде дуже успішним

"Ви все це побачите": Резніков розповів про справжній контрнаступ. Це буде потужно