Бахмут - це місто Донецької області, серед якого відбулася найбільш пронизлива і нещадна битва між українськими захисниками та російськими загарбниками під час російсько-української війни.

Також Бахмут – це велика рана для українців. Там загинуло багато українських військових, які були готові йти на смерть заради України та її народу. І ще Бахмут – це вже історія, бо російські окупанти стерли Бахмут з ​​лиця землі, як і багато інших міст українського Донбасу.

Яскравими кадрами зруйнованого Бахмута, від яких тремтіння пронизує тіло, поділилися фотографи Костянтин та Влада Ліберови на своїй сторінці в Instagram.

"Бахмута більше не існує. Те, що ви бачите - залишки колись дійсно гарного міста з досить розвиненою інфраструктурою та приємною архітектурою. Росія та Пригожин разом із вагнерами вирішили "звільнити" Бахмут. Звільнити від нормального цивілізованого щасливого життя", - зазначили автори знімків.

Бахмут більше немає. Але Бахмут продовжує жити у серцях та спогадах тих людей, які колись у Бахмуті жили – любили, ростили дітей, працювали, будували плани. І після війни, після того, як Україна перемогти загарбників, Бахмут буде відбудований. І на честь загиблих захисників Бахмута буде вирощена не одна алея троянд, які зроблять Бахмут ще прекраснішим, ніж він був до гіркого "до".

Читайте також:

Будьте готові до випробування: у липні буде багато магнітних бур

Готуємось до подорожчання продуктів: на що підвищаться ціни

Шойгу зник: у Росії назвали ім'я нового міністра оборони. Він навіть ночував із Путіним