Після відмови власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина від походу на Москву та державного перевороту, російські військові експерти більш ніж впевнені, що одним із пунктів угоди між Пригожіним та Путіним є звільнення міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Йому вже знайшли навіть заміну.

Так, російські пропагандистські Telegram-канали пишуть, що після можливого звільнення Сергія Шойгу на посаду нового міністра оборони можуть призначити колишнього охоронця Путіна – Олексія Дюміна.

Про це повідомляють російські пропагандистські Telegram-канали.

Також, за інформацією пропагандистів, посаду начальника Генштабу може обійняти російський воєначальник Сергій Суровікін.

Ще б пак, Telegram-канал ВЧК-ОГПУ взагалі повідомив, що реальних результатів у переговорах з головою ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним, в результаті яких він відмовився продовжувати свій марш на Москву, нібито вів саме Олексій Дюмін, близький соратник президента Путіна, колишній заступника міністра оборони.

Так, в обмін на ультиматум відмовитися від ідеї йти на Москву Дюмін пообіцяв гарантії безпеки ПВК "Вагнер", а також "вирішити питання" Шойгу та Герасимова, якими був дуже незадоволений Пригожин через постійні військові поразки росіян на війні проти України.

Відомо, що Олексій Геннадійович Дюмін народився 28 серпня 1972 року у Курську.

У 2009 році він на відмінно закінчив Російську академію державної служби при Президентові Російської Федерації, а в 2013 році - пройшов професійну перепідготовку у Військовій академії Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації.

У 1996-2013 роках. – Олексій Дюмін проходив службу на різних посадах у Федеральній службі охорони. Забезпечував участь Президента Росії у різних заходах як усередині країни, так і за кордоном, включаючи саміти "Групи восьми", "Групи двадцяти", ШОС, АТЕС тощо.

Нині він генерал-полковник. Герой Росії. Нагороджений орденом "За заслуги перед Батьківщиною" IV ступеня з мечами, а також різними медалями.

Дюмін є підсанкційною особою у багатьох країнах світу за підтримку військової агресії РФ проти України.

Читайте також:

Щось починається: приватний літак Лукашенка терміново залишив Білорусь

Переворот у Росії: горять нафтобази, танки йдуть на Москву, війська РФ відкривають вогонь мирними людьми. Відео

ЗМІ повідомили, що літак Путіна втік з радарів. У ньому була валіза з тією самою "червоною кнопкою"