З 1 червня уряд України запровадив програму монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку, що стало сприятливою новиною для багатьох батьків у нашій країні та їхніх дітей.

Докладніше про те, як отримати 14 тисяч на відпочинок та оздоровлення дітей, інформує Мінсоцполітики у мережі Facebook.

Тепер держава виплачуватиме кошти на спеціальну картку в ПриватБанку для батьків дітей, які потребують особливої ​​соціальної уваги та підтримки. Батьки зможуть самостійно обрати табір оздоровлення та відпочинку для дітей на території Карпатського регіону, купивши путівку для дитини за отримані кошти.

Щоб отримати кошти для оздоровлення дітей, слід відкрити спеціальну картку у ПриватБанку, на яку буде зараховано 14 165 грн за кожну дитину. Перевірити себе в переліку одержувачів коштів для оздоровлення дітей та обрати табір можна на офіційному сайті.

Перелік одержувачів послуги включає малозабезпечені сім'ї з дітьми, які мають соціальний статус "діти з інвалідністю" або "діти з багатодітних сімей" у віці 7-18 років, які проживають у 10 областях України, серед яких: Дніпропетровська, Запорізька, Сумська, Луганська, Херсонська, Харківська, Миколаївська, Донецька, Чернігівська та Київська.

Програма монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку помітно полегшить життя багатьох батьків, та дасть дітям можливість відвідати табір оздоровлення та відпочинку, де вони можуть відпочити та весело провести час.

Читайте також:

Яку пенсію ви отримуватимете, якщо зараз живете на середню зарплату. Названо суму

Платять по 6 тисяч гривень: як отримати допомогу від американської організації

Видаватимуть безкоштовні продукти: українцям розповіли, як отримати допомогу та куди звернутися