Кримський півострів – це не тільки чудове місце для відпочинку та туризму, але й чудове місце для лікування та профілактики захворювань. Субтропічний клімат, наявність мінеральних вод, морське, лісове та гірське повітря, а також бруду, створюють у комплексі гарний бальнеологічний та рекреаційний ефект.

В окупованому Криму показали порожні пляжі. Зокрема, у Феодосії та Коктебелі, незважаючи на сонячну літню погоду та тепле море, людей майже немає.

Фото опубліковано у Telegram-каналі "Кримський вітер".

Так, знімки зроблено 22 червня. На них можна побачити порожні пляжі Коктебеля, на яких немає відпочиваючих.

"Курортний Коктебель практично порожній. Погода чудова, море тепле, але відпочиваючих немає", - йдеться у повідомленні.

Також користувачі звернули увагу, що навіси на пляжі в Коктебелі – синьо-жовті, а рушник на лежаку – у кольорах американського прапора.

На відео із Феодосії також показали порожній пляж. Автор відео скаржиться, що "людей зовсім мало", а прибережні розважальні заклади досі не відкрилися:

"Пляж, клуб "117" називається, у Феодосії. Народу нікого практично. Підприємці поки, я так розумію, не відкриваються і не готуються. Мабуть, до початку липня всі готуватимуть. Людей зовсім мало. Вода відмінна, 22-23 градуси, сонячно, легкий вітерець, бриз, загалом супер, Крим на вас чекає", - сказав чоловік.

Читайте також:

Навіть є камін: киянин збудував особистий бункер за ціною машини. Що там усередині. Фото

Небо гудітиме: Латвія направляє в Україну всі свої бойові гелікоптери

Багажник підбив: як українські водії на рівному місці можуть потрапити на несподіваний штраф