Міжнародні організації продовжують надавати допомогу українцям, які постраждали внаслідок війни. Здебільшого, допомога полягає у наданні гуманітарних пайків чи фінансових коштів. Серед таких міжнародних організацій є благодійний фонд HIAS із США.

Докладніше про те, як отримати допомогу від американської організації HIAS зі США інформує сайт Факти та коментарі.

Так, благодійний фонд HIAS із США запустив проєкт грошової допомоги для сімей, які постраждали від воєнних дій у Київській області. У рамках проєкту кожен член сім'ї отримує фінансову допомогу у 6660 грн, які можуть допомогти впоратися із фінансовими труднощами.

Допомога HIAS надається допомога сім'ям переселенців, домогосподарствам, які постраждали від обстрілів та сім'ям, які втратили членів сім'ї. Важливо зазначити, що допомогу можуть отримати також ті, хто переїхав понад 30 днів тому, але має низький дохід, що не перевищує 5 400 грн на особу протягом останніх трьох місяців.

Таким чином, благодійний проєкт HIAS дає можливість уразливим категоріям населення отримати фінансову допомогу та підтримку у скрутній ситуації. Робота організації важлива не лише для українців, які потребують допомоги, але також наголошує на важливості міжнародної солідарності та підтримки у складні для України часи.

Читайте також:

Соціальну допомогу в Україні виплачуватимуть за новою системою. До чого готуватися

Можна одержати 16 тисяч гривень соціальної допомоги. Що потрібно знати та як оформити заявку

Видаватимуть по 9 тисяч гривень: українцям розповіли про нову допомогу