Ситуація на Запорізькій атомній електростанції від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України складна і небезпечна. Експерти неодноразово заявляли, що росіяни можуть готувати теракти на Запорізькій атомній електростанції, щоб залякати як українську, так і світову спільноту. І чим більше часу минає, тим реальнішою стає загроза НП на Запорізькій атомній електростанції.

Але зараз ситуації практично критина на Запорізькій атомній електростанції. Президент України Володимир Зеленський зробив публічну заяву, під час якої заявив, що окупанти на Запорізькій атомній електростанції готують терористичний акт. Президент України Володимир Зеленський опублікував відеозвернення щодо ситуації на Запорізькій атомній електростанції на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах.

"Щодо Запорізької атомної. Я нагадую тим, хто забув: це найбільша атомна станція в Європі. Все у світі - МАГАТЕ, всі країни, всі лідери - точно знають, що там відбувається", - зазначив Володимир Зеленський.

При цьому, президент України Володимир Зеленський підкреслив, що у випадку з підривом дамби на Каховській ГЕС ситуація стосувалася в основному України, і наслідки найвідчутніші для українців. Однак із Запорізькою атомною електростанцією так не вийде, адже все залежить від вітру – будь-яка країна може серйозно постраждати через теракт на Запорізькій атомній електростанції. А тому світ має діяти, щоб запобігти катастрофі на Запорізькій атомній електростанції.

Читайте також:

Шойгу зганьбився з шаманами, які зупинятимуть своїми палицями та бубнами Хаймарси. Фото

"Це буде потужний удар": у ЄС розповіли, як притиснули Путіна. Такого він не чекав

Вже навіть Китай відвернувся від Путіна: крах Кремля розпочався два дні тому. Що потрібно знати