Вирощування помідорів на дачі - одне з найпоширеніших захоплень дачників. Майже в кожному городі можна знайти кущі смачних і корисних помідорів. Адже що може бути краще, ніж збирати власні помідори і використовувати помідори в стравах протягом усього літа.

Однак проблема в тому, що не завжди урожай помідорів буває рясним у вересні, коли вже починають падати температури, а ми хочемо продовжувати насолоджуватися свіжими овочами, у тому числі помідорами. Але тут є один секретний рецепт, який вирішить проблему з добрим урожаєм помідорів – підживлення для помідорів. Детальніше про підживлення для помідорів, яке збільшить урожай помідорів, читайте в нашому матеріалі про помідори.

Для приготування суміші підживлення для помідорів потрібно лише три інгредієнти: вода, дріжджі та цукор. Але ефект від цього підживлення для помідорів справді дивовижний, адже за його допомогою можна отримувати хороший урожай помідорів практично до початку заморозків.

Для початку необхідно розвести 100 г дріжджів у теплій воді. Потім налийте їх у трилітрову пляшку і додайте половину склянки цукру, ретельно перемішавши вміст. Після цього щільно закрийте пляшку марлею та залиште її у теплому місці, регулярно перемішуючи суміш.

Як тільки бродіння завершиться, кожну склянку розчину необхідно змішати із 10 літрами води. Ось і вся складність – суперефективне підживлення для помідорів для збільшення плодоношення помідорів готове.

Для підживлення помідорів необхідно вилити літр розчину під кожен кущ помідорів. Процедуру підживлення помідорів краще повторювати щомісяця у період. За допомогою цього підживлення для помідорів, ви зможете продовжити врожай своїх помідорів на кілька тижнів і насолоджуватися своїми смачними та корисними овочами, у тому числі і помідорами, практично до початку пізньої осені. Це, безумовно, особливо зручно для тих, хто не встигає збирати врожай помідорів раніше та хоче мати запас помідорів на зиму.

Читайте також:

Помідори будуть солодкими, їх вистачить і на томатний сік, і на консервацію: використовуйте цей секрет

Тепер про херсонські помідори та кавуни можна буде забути: що чекає на Україну

Ніколи не поливайте помідори, щоб не залишитися без урожаю. Найголовніша помилка