Останнім часом Олені Зеленській, дружині президента України Володимира Зеленського майже кожен день доводиться спілкуватися з впливовими світовими лідерами. Ще б пак, друзі та партнери України відвідують нашу країну у нелегкий воєнний час, щоб показати свою підтримку та повагу до українського народу, який мужньо протистоїть вторгненню окупаційних військ Путіна. Днями до України з неанонсованим візитом прибув прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Так, з початку 2022 року уряд Канади надав Україні різноманітну допомогу більш ніж на 8 млрд. канадських доларів (понад 6 млрд. доларів). І це ще не все, адже у суботу, 10 червня, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо на прес-конференції з президентом Володимиром Зеленським у Києві заявив про новий пакет військової допомоги. Крім того, у Києві Джастін Трюдо заявив, що Оттава приєднається до авіаційних навчань українських військових.

По завершенню офіційної частини Джастін Трюдо відвідав Центр психічного здоров'я та реабілітації ветеранів "Лісова галявина", що знаходиться у Київській області. Компанію йому склала дружина Президента України - Олена Зеленська.

Фотографії та відео із зустрічі Олена Зеленська опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фото, якими перша леді поділилася з українцями, можна побачити, що для важливого заходу дружина президента України підібрала стильний образ.

Насамперед багато хто відзначив, що Олена Зеленська змінила зачіску, прибравши дещо довжину свого волосся та відмовившись від локонів. Крім того, воно набуло холоднішого відтінку. Крім цього, дружина президента відмовилася від локонів.

Що ж стосується одягу, то для зустрічі з Трюдо, дружина президента України Олена Зеленська обрала стильний костюм. Зеленська приміряла синій подовжений блейзер із великими кишенями. Вона підкреслила талію чорним класичним ременем.

Під широкі штани перша леді підібрала взуття із гострим носком. Свій образ Зеленська доповнила золотими сережками незвичайної форми.

"Відвідала "Лісову галявину" разом із Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Допомога з боку його країни – неоціненна: від ухвалення 200 тисяч наших вимушених переселенців до коштів на генератори, захисту української енергосистеми, розмінування. Тепер запропонувала пану Трюдо підтримати Всеукраїнську програму ментального здоров'я через новий спільний проект - медичне партнерство між "Лісовою галявиною" та канадськими центрами, що спеціалізуються на роботі з ветеранами з ПТСР, - йдеться в офіційному дописі.

Читайте також:

Суворо, стримано та стильно: як виглядала Олена Зеленська на коронації Чарльза ІІІ

Звужені штани зі стрілками та піджак: Олена Зеленська показала стильний образ

У стилі хакі та незвичайних сережках: як Олена Зеленська виглядала на церемонії з королем Чарльзом