В Україні вже поширили близько 20 мільйонів енергоефективних LED-ламп, проте це лише половина із запланованих 40-50 мільйонів. Якщо кожен громадянин обміняє старі лампи на нові, можна заощадити до 10% електроенергії. Саме тому розпочався другий етап програми з обміну ламп в Україні.

Докладніше про те, як отримати безкоштовні LED-лампи, інформує голова "Укрпошти" Ігор Смілянський у мережі Telegram.

Повідомляється, що учасники програми з обміну LED-ламп можуть отримати безкоштовні LED-лампи, звернувшись до "Укрпошти". Крім того, обмін на нові LED-лампи можливий не тільки для фізичних осіб, але й для освітніх та медичних закладів, включаючи школи, дитячі садки, університети, клініки та поліклініки.

Власники старих ламп можуть принести їх у відділення "Укрпошти", після чого отримають нові LED-лампи. Для отримання нових LED-ламп потрібно вибрати відповідну опцію в розділі "Послуги" у програмі "Дія".

Глава "Укрпошти" Ігор Смілянський зазначив, що після руйнування Каховської ГЕС Російською Федерацією Україна втратила ще 1% виробництва електроенергії, тому необхідно уважно стежити за енергоефективністю, і LED-лампи допоможуть українцям у цьому . Програма обміну ламп на LED-лампи - це один із способів знизити споживання електроенергії та покращити екологічну ситуацію в країні. Також, LED-лампи виглядають дуже стильно, і LED-лампи світять набагато яскравіше.

Читайте також:

Видаватимуть по 9 тисяч гривень: українцям розповіли про нову допомогу

Обов'язкова перевірка газових лічильників: до чого готуватись і чи потрібно платити

Торкнеться тисяч українців: які будуть проблеми у тих, хто їздить електросамокатами та моноколесами. Мало не здасться