Схоже, що росіяни настільки злякані українським контрнаступом, що вже скрізь бачать небезпеку. Так, "пильні" росіяни стали частіше дзвонити на гарячу лінію оперативників та повідомляти про невідомих БПЛА. Про черговий абсурдний інцидент повідомили у місцевих соцмережах.

Стало відомо, що у п'ятницю, 9 червня 2023 року, мешканка Коломни прийняла дитячий літак за ворожий дрон. Про свою знахідку вона повідомила екстрені служби.

Як уточнює SHOT , вдень у п'ятницю мешканка села Міхєєво гуляла лісом і раптом наткнулася на розбитий літальний апарат з проводами, що стирчать. Злякавшись, жінка одразу викликала поліцію.

Поліцейські заспокоїли росіянку, пояснивши, що це дитячий радіокерований літак. Усередині апарату була акумуляторна батарея, розмах крил — 63 см, довжина — 47, а корпус з пінопласту. Камери у БПЛА не було.

Власника іграшкового літака шукає поліція, щоби провести з ним роз'яснювальну бесіду.

Нагадаємо, нещодавно "тривожно" було і в Санкт-Петербурзі. Так, "пильна" мешканка Санкт-Петербурга 11 травня 2023 року зателефонувала до поліції і повідомила, що побачила білий безпілотник. За її словами, він нібито "кружляє" над Південно-Приморським парком міста. "Ворожий" безпілотник у результаті виявився звичайною чайкою.

А раніше дві мешканки Москви на вулиці Авіамоторній у Лефортово нібито побачили "ворожі" дрони. Коли на місце виклику прибули патрульні, то замість БпЛА в небі побачили лише зірки.

Читайте також:

Потужна повінь у Києві: місто "попливло", машини перетворюються на човни, заливає підземні переходи

Буде прохолодно: синоптик розповіла про оманливу погоду у вихідні

Видаватимуть житло: всередині переміщених осіб порадували важливим законом