Погода в Україні останнім часом дає збій, і не радує українців, які й без того не мають приводів для радості.

Синоптик Наталія Діденко надала прогноз погоди на вихідні 10-11 червня, і розкриває, що погода буде нестійкою, із дощами й навіть грозами. Детальніше про погоду в Україні на вихідні інформує УНІАН.

Зокрема у вихідні, Херсонська та Миколаївська області можуть зіткнутися з сильними зливами, що дуже негативно позначиться на рятувальних заходах, що проводяться після підриву дамби Каховської ГЕС. Попри це температура залишиться в межах середини 20 градусів. Проте погода на вихідних на Заході та Півночі буде оманливою - очікується похолодання до +20...+25 градусів, а у західних та північних областях похолодання може досягати +14...+20 градусів.

Крім того, синоптик попереджає про наявність сильного вітру, який очікується на всій території України, тому потрібно бути дуже обережним, оскільки погода буде оманливою – навіть там, де буде тепло, холодний вітер приглушить тепло.

У Києві погода буде зовсім оманливою - очікуються короткочасні дощі та можливі грози у вихідні. У неділю, за прогнозом Діденка, очікується сильний вітер, а також відчутне похолодання до +18...+20 градусів.

Таким чином, погода на вихідні на території всієї України характеризуватиметься нестійкою погодою, яка вимагатиме обережності, тому не забудьте взяти з собою парасольку та теплий одяг, щоб насолоджуватися вихідними без проблем.

Читайте також:

Обов'язкова перевірка газових лічильників: до чого готуватись і чи потрібно платити

Vodafone порадував українців: інтернет тепер буде і без електрики

Видаватимуть житло: внутрішньо переміщених осіб порадували важливим законом