Деякі дачники намагаються уникати вирощування овочів, у тому числі огірків, у парниках, так як це може бути дуже клопітним і вимагати багато часу. Особливо у випадках, коли парник не покритий полікарбонатом, а звичайною плівкою. Але є добрі новини: ви можете виростити чудовий урожай огірків і без використання парників!

Докладніше про те, як виростити гарний урожай огірків без теплиці, читайте у нашому матеріалі.

Для того, що виростити хороший урожай огірків без теплиці вам знадобиться лише стара бочка з господарства. Навіть дірка бочка буде цілком придатною для вирощування огірків. Після того, як ви все підготуєте, ви отримаєте ранній та якісний урожай огірків.

Почніть із того, щоб вичистити бочку та дезінфікувати її розчином марганцівки. Потім ви повинні її висушити й покласти на дно дренаж із тріски та гілок. Після цього можна починати висипати ґрунт у бочку, але не забувайте, насипати його не до самого краю, залишивши приблизно 15 сантиметрів вільного простору.

Коли ви посадите огірки, залиште огірки на деякий час до зростання. Як тільки огірки стануть вищими, ви зможете досипати ґрунт. Зазвичай такі бочки містять до десяти кущів огірків.

Коли вночі стане прохолодно, краще покрити огірки поліетиленом, але як тільки настане теплий ранок, ви можете позбавитися цієї захисної споруди та вирощувати огірки так само, як і в звичайних умовах. Не так вже й складно, якщо ви знаєте, як це зробити!

Читайте також:

Допоможе цибулиння: досвідчений садівник поділився секретом потужного врожаю огірків

Консервації вистачить на всю зиму: підгодуйте цим простим засобом ваші огірки і ви будете здивовані

Просто додайте манку під ваші огірки та результат вас здивує. Старовинна хитрість