Багато українців вважають, що збирання малини у Польщі – це "найпростіша робота" у Польщі. Вважається, що за цю найпростішу роботу в Польщі можна отримувати від 35 тис. грн на місяць, а єдина вимога до працівників у Польщі – мати хорошу фізичну витривалість.

Докладніше про найпростішу роботу в Польщі, за яку платять понад 35 тисяч гривень, інформує Обозреватель.

Повідомляється, що українці в Польщі можуть знайти роботу, за яку платять зарплату до 300 злотих на день (приблизно 6600 злотих на місяць), а за один кілограм малини платять 5 злотих. Щодо господарських робіт у Польщі, то оплата за таку роботу в Польщі становить 17 злотих на годину. Залежно від виробітку зарплата в Польщі може становити від 35 тис. до 60 тис. грн на місяць.

Однак не все так просто. Деякі роботодавці у Польщі пропонують працювати шість днів на тиждень. Робочий день на такій простій роботі починається з 5-ї ранку триває аж до вечора. Працюючи на такій простій роботі у Польщі, українців розміщують у гуртожитках, у кімнатах по 5 осіб. Хоча це сезонна робота, яка націлена на тих, хто хоче швидко заробити в Польщі, вона швидше не підійде для тих, хто шукає постійну роботу в Польщі, оскільки вона фізично складна та вимотує.

Така робота в Польщі, на думку більшості працюючих українців у Польщі, хоч і вважається найпростішою роботою в Польщі, проте така робота потребує певних зусиль та повного занурення в роботу з ранку до вечора з усіма необхідними інструментами та спорядженням, такими як водонепроникні куртки та штани. Однак усі охочі заробити в Польщі можуть звернути увагу на цю просту роботу в Польщі, яка допоможе заробити, і яка є одним із найлегших способів заробітку у Польщі.

Читайте також:

Можна одержати 16 тисяч гривень соціальної допомоги. Що потрібно знати та як оформити заявку

Перерахунок пенсій заднім числом: тисячі українців зрадіють сюрпризу

Скоро багато що зміниться: українцям перепишуть податки. До чого готуватися