Українська інтерв'юєр Раміна Есхакзай поділилася з шанувальниками новиною, що шокує.

Так стало відомо, що журналістці Раміні Есхакзай у центрі Києва, на Подолі, погрожував неадекватний чоловік зі зброєю. За словами блогерки, чоловік хамив і використав нецензурну лексику через те, що вона припаркувалася в недозволеному місці і втекла в укриття, коли пролунав сигнал повітряної тривоги.

У своєму Instagram дівчина повідомила, що залишила своє авто на Подолі на парковці, але дуже близько до тротуару. Коли ж журналістка повернулася, то побачила, що її авто забирає евакуатор через неправильне паркування. Саме в цей момент до неї підійшов чоловік. Він почав нецензурно висловлюватись на її адресу і лякати пістолетом, який тримав за поясом. Свідки події змушені були тримати агресивного чоловіка за руки.

"Під час повітряної тривоги забирають мою машину, а це бухо диво намагається самоствердитися. Противно. Поки одні віддають життя, інші поводяться в кращих традиціях "нових росіян". У мене все ок", - сказала Раміна.

Раміна Есхакзай додала, що вже сплатила штраф і забрала машину.

У програмі "Сніданок з 1+1" телеведуча Раміна Есхакзай відкрила додаткові деталі події. За її словами, Ігор Козик, який спровокував конфлікт, тривалий час займався рекетом і має зв'язки, які, за неперевіреними даними, допомагають йому уникати покарання.

Крім того, за словами Раміни Есхакзай, на цього чоловіка, Ігоря Козика, відкрито низку кримінальних справ і жодна з них не була доведена до кінця. Раміна стверджує, що у цій справі є корупційна складова.

"Ви бачили, що ця людина була зі зброєю. Він принижував мою честь і гідність. Я про це написала заяву в поліцію. Ця людина, Козик Ігор Олександрович, 1979 року народження. По ній відкрито низку кримінальних справ і жодна справа не доведена до кінця, оскільки присутня корупційна складова.У 2021 році разом з іншими особами завдав тілесні ушкодження Павлу Б. В результаті порушено кримінальне провадження. із собою", - заявила Раміна Есхакзай.

За словами журналістки, нападника прикриває батько, який найняв адвоката. Крім того проти Ігоря Козика є кримінальне порушення за розбій.

Раміна додала: "Також за статтею 187 кримінального кодексу України частина третя злочин проти авторитету органів держвлади, загроза чи насильство щодо працівника правоохоронних органів. Зараз у суді перебуває справа і мають дати ухвалу на оголошення у розшук".

Читайте також:

Це треба побачити: легендарні Scorpions розгорнули прапор України на своєму концерті

Алла Пугачова втратила дуже прибутковий бізнес у Росії. Що відомо про її гроші

Лікарі були безсилі: не стало зірки фільмів "Зоряні війни" та "Король Артур"