У Кремлі все більше обговорюють ймовірність успіху українського контрнаступу, дату та напрямок, де ЗСУ можуть завдати удару. І з цього приводу сіється паніка, оскільки російська розвідка не має точної інформації, і Кремль залишається невідомим. І прес-секретар Володимира Путіна додає олію у вогонь, вказуючи на паніку у Кремлі та серед громадськості.

Нещодавно рупор Кремля Дмитро Пєсков заявив, що "колективний Захід" веде війну проти Росії на всіх фронтах. Однак Дмитро Пєсков зазначив, що цілі російської "спецоперації" в Україні не змінилися, і будуть виконані, незважаючи на тиск Заходу. Докладніше про паніку в Кремлі, а також про заяви Дмитра Пєскова інформує Обозреватель.

Дані заяви прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова було зроблено у коментарі російському пропагандисту Павлу Зарубіну. У своїх висловлюваннях спікер кремлівського диктатора Володимира Путіна скаржився на той факт, що противник зазіхає на те, що раніше було абсолютно святим.

"Йде війна проти нас у всіх напрямках. Будь-то економіка, чи то державні відносини, чи то відносини власності тощо", – пояснив представник Кремля Дмитро Пєсков.

При цьому Дмитро Пєсков заявив, що Кремль всіляко намагається утримати державність Росії, і закликає росіян взяти себе в руки, не панікувати та не здаватися і завжди бути у всеозброєнні.

"Ми повинні не піддаватися емоціям, маємо зберігати тверезість мислення, зібраність і силу, робити те, що нам вигідно", - зазначив Дмитро Пєсков.

При цьому спікер Кремля Дмитро Пєсков вкотре заявив, що цілей Кремля буде досягнуто, а значить Володимир Путін йтиме до кінця - незалежно від кількості загиблих росіян у війні з Україною, Кремль продовжить "спецоперацію".

Читайте також:

Вже став нетранспортабельним: у Білорусі заговорили про останні дні Лукашенка

Нарешті дійшло: Лавров уже заговорив про повний розпад Росії

Ворог буде в паніці: Рєзніков показав унікального "монстра" для ЗСУ. Такого ви не бачили