Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров звернув увагу на розмови щодо можливої ​​деколонізації Росії серед західних політиків. Лавров наголосив на небезпеці подібних розмов і закликав усіх розумних людей відійти від безоглядної підтримки "неонацистського режиму" західних країн. Побоювання Росії, зважаючи на все, крутяться навколо передачі української армії винищувачів F-16, які, на думку Лаврова, сприяють ескалації.

Докладніше про тему розпаду Росії інформує Обозреватель.

Подібні висловлювання на Заході, на думку Лаврова, викликають серйозні побоювання і наголошують на напруженості в міжнародній політиці. І Росія, на думку Лаврова, може стати на вершині конфлікту між Заходом і Сходом, що намічається. Більше того, на думку Лаврова, країни Балтії на чолі з Польщею намагаються прикласти руку до розпаду Росії.

"Це неприйнятна ескалація. Я думаю, що є все-таки на Заході розумні люди, які це розуміють. Але диктують усі Вашингтон, Лондон та їхні сателіти, що знаходяться всередині Європейського Союзу. Країни Балтії, Польща проводять безпосередньо на землі завдання, поставлене Сполученими Штатами – послабити Росію, завдати їй стратегічної поразки", – зазначив Лавров.

Загалом висловлювання глави МЗС Росії вказує на переляк усередині самої Російської Федерації.

Читайте також:

Переворот у Росії: на центральних ТВ-каналах вже оголошують, що настав час міняти Путіна. Відео

Ворог буде в паніці: Рєзніков показав унікального "монстра" для ЗСУ. Такого ви не бачили

Джонсон вирушив у пекло заради перемоги України. Сталевий мужик