Російська пропаганда будувалася завжди навколо двох стовпів впливу: Путін - надійний "цар, лідер, вождь", Захід та Америка - вороги, які хочуть знищити Росію, всім росіянам заздрять. Однак останнім часом російська пропаганда зазнає краху, і першим захитався стовп із Путіним.

Останнє пропагандистське шоу на федеральному телебаченні Росії не пройшло так гладко, як замислювалося, особливо з огляду на згадку Путіна. Один із затятих пропагандистів раптово виступив із закликом до зміни президента Росії Володимира Путіна.

У фрагменті шоу, опублікованому на Telegram-каналі Україна Зараз президент інституту регіональних проектів і законодавства Борис Надєждін зажадав змінити главу Кремля Володимира Путіна і наново поглянути на відносини Росії з Європою. Таким чином, пропагандист оголосив, що Путін винен у проблемах росіян та Росії як держави.

За його словами, зміна президента Володимира Путіна в Росії може стати ключем до нормалізації відносин з Європою. Також Борис Надєждін відкрито закликав на майбутніх виборах у 2024 році необхідно не голосувати за Путіна та обрати іншого кандидата на посаду голови Росії замість нинішнього диктатора Володимира Путіна.

"За нинішнього політичного режиму нам не світить повернутися до Європи. Треба просто вибрати інше керівництво країни, яке припинить цю історію з Україною і вибудує нормальне ставлення з європейськими країнами. І все стане на свої місця. Наступного року вибори президента, треба іншого якого- то вибрати, а не Путіна і все буде гаразд” , – видав пропагандист.

Більше того, подібні вислови Надеждіна щодо Путіна стривожили інших пропагандистів, і вони спробували швидко зам'яти справу та змінити тему, терміново забувши, що предметом розмови була особистість Путіна. При цьому російські пропагандисти натякнули на тупість росіян, сказавши, що вони "все зроблять навпаки" і все одно проголосують за Володимира Путіна.

Читайте також:

Путіна загнали в куток: із Кремля пролунали останні погрози. Це вже крах та падіння

Як Україну «підкузьмили» швейцарці з російським слідом, чи як аферисти роблять бізнес на бронемашинах «Варта»

Медведєв проговорився про плани Путіна: "буде 3 роки перемир'я, а потім ударимо знову..."