Ось уже багато місяців Бахмут для росіян залишається головним напрямом удару, де армія Путіна зосереджує свої максимальні зусилля, намагаючись оточити і взяти це місто. При цьому в Бахмуті залишається приблизно 890 жителів, при цьому 76 362 особи евакуйовано. Мало хто готовий ризикувати і їхати в такі умови, але гурт "Антитела" там навіть зняв кліп "Фортеця Бахмут", де показав весь жах того, що відбувається.

Так, з метою популяризації української музики закордоном, знайомства з героїчною боротьбою України, зокрема Української армії, український гурт "Антитела" у лютому 2023 року презентував кліп на пісню "Фортеця Бахмут".

Зараз кліп на пісню "Фортеця Бахмут" українського гурту "Антитела" вже набрав 12 мільйонів переглядів на YouTube. Лідер гурту Тарас Тополя розповів, як створювався ролик.

Так, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, що кліп "Фортеця Бахмут" знімали на передовій, а його героями стали реальні воїни-захисники України. При цьому весь процес було погоджено, скоординовано та підтримано командуванням сухопутних військ Збройних сил України.

Як виявилося, головні герої кліпу "Фортеця Бахмут" зовсім не актори, а справжні воїни 45-ї окремої артилерійської бригади.

"Це реальний підрозділ, який виконував бойове завдання, перебуваючи на бойовому чергуванні. Сергій Усик із командою, прибувши на позиції, вперше в житті побачилися з хлопцями, познайомилися і одразу приступили до зйомок. Без привиду, без гриму, все так, як воно є насправді, - мазут, порох, обвітрені обличчя та лють", - розповів Тарас Тополя.

За словами музикантів, успіх пісні принесли кілька чинників - оригінальна ідея, згідно з якою снаряди з написаними на них цитатами з пісні вирушають у напрямку ворога та знищують його, і самі слова.

"Ми відчули, що потрібно зробити таку композицію насамперед для хлопців, які зараз прямо на фронті. Таку пісню, яка б бадьорила і спонукала бити ворога," – згадує фронтмен гурту Тарас Тополя.

Читайте також:

Незабаром наздожене маму: донька Олі Полякової похвалилася фігурою у вбранні

Лайма Вайкуле розповіла, навіщо Пєсков прибіг цілувати руки Аллі Пугачової, яка виступає проти Путіна.

"Давали пару років життя": легендарний актор культових бойовиків розповів про хворобу