Ні для кого не секрет, що після нагоди ліквідації російського пропагандиста Владлена Татарського інші "рупори Кремля" тепер теж почали боятися за своє життя. Ще б пак, ніхто не забув, наприклад, як пропагандистка Маргарита Симоньян в ефірах РосТВ раділа смертям українців і закликала завдавати ще більше ударів по критичній інфраструктурі українських міст. Не дивно, що тепер вона боїться кожного шереху за спиною.

Так, 19 травня головний редактор RT Маргарита Сімоньян повідомила, що їй на роботу надіслали бандероль зі слідами вибухівки.

"На моє ім'я на роботу надіслали бандероль зі слідами вибухівки (безпека виявила). Поліція розбирається", - написала вона у своєму Telegram -каналі.

Посилання Маргарити Симоньян оперативно перевірили. Виявилось, що бомби всередині немає.

Так, уже за кілька хвилин головний редактор RT Маргарита Сімоньян зробила ще одну посаду, в якій заявила, що вибухівки в посилці не виявили.

Виявилося, що Симоньян надіслали "вібропулю для сексуальних пригод".

"Моє життя стає все цікавішим", - зазначила головний редактор RT.

Нагадаємо, нещодавно пропагандистка Симоньян прямо назвала мету війни Росії проти України. За словами майбутньої фігурантки трибуналу в Гаазі, її країна розв'язала війну з метою скоротити територію України. Симоньян вважає, що Україна "непристойно має величезну територію".

Про вигадану в Кремлі "денацифікацію" пропагандистка вже не згадує. Схоже, тепер Симоньян не вважає соромним, що Росія - це окупант, головною і єдиною метою якого є захоплення чужих територій.

Читайте також:

Повний розгром Путіна: колишній командувач силами НАТО розповів, на що здатні західні танки

Сусіди України у небезпеці: літній Лавров розповів, куди Путін кине своїх солдатів

Вже другий інфаркт: Ігоря Ніколаєва намагаються врятувати лікарі. Що відомо про його стан