Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, скільки росіян воює на території України. При цьому глава української розвідки Буданов зазначив, що Путін кинув майже всі свої сили на захоплення України.

Як повідомляє УНІАН , про це Буданов розповів в ефірі програми "Різні люди".

"Угруповання, яке безпосередньо задіяне в нашій державі - це близько 370 тис. військових компонентів, трохи більше 20 тис. військ - Національної гвардії. І станом на сьогодні вже близько 7 тис. у сукупності різних воєнізованих формувань, на кшталт приватних військових компаній, різного роду добровольців", - розповів керівник української розвідки.

Буданов також зазначив, що росіяни майже не вдаються до допомоги іноземних військових, а поповнюють свої втрати за рахунок ув'язнених, яких заради війни звільняють із в'язниць.

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Путін має серйозні проблеми з вживанням наркотичних засобів і що йому залишилося жити не так вже й багато.

"У нього проблеми з надмірним вживанням наркотичних засобів. Тому я сподіваюся, що цій людині залишилося жити не так вже й довго", - зазначив Буданов.

Глава розвідки також припустив, що Путіна можуть ліквідувати люди з його оточення, як це сталося з імператором Павлом I. До речі, придворні відправили свого господаря на той світ за допомогою золотої табакерки.

Читайте також:

Паніка у Кремлі: Пісків почав загрожувати через далекі безпілотники, які отримає Україна

Вилітали секретні спецрейси: у мережі з'явилися деталі нападу Лукашенка

Готуємо гаманці: тарифи на світ перерахують. Скільки заплатимо