Українці, які постійно стежать за ситуацією на фронті, знають, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний запросто може з'явитися у найнесподіваніших і найнебезпечніших місцях. Востаннє Валерій Залужний з'являвся на публіці 30 квітня, коли він відвідав Львів та зустрівся з мером міста Андрієм Садовим. Після цього багатьох стривожила звістка, що "через напружену оперативну ситуацію на фронті" Валерій Залужний не братиме участі у засіданні військової ради НАТО. Це дало привід російським пропагандистам оголосити про смерть Залужного, адже кремлівським посіпакам невтямки, які причини спонукали головкому ЗСУ Валерія Залужного відмовитися від участі у найважливішій нараді НАТО, якщо не смерть чи поранення. Довелося Залужному виходити з підпілля завчасно.

Стало відомо, що головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний зненацька для гостей з'явився на весіллі однієї української пари.

Так, Максим Алексєєв, який одружився з Катериною Поліщук, опублікував у соцмережі фото з церемонії, де був присутній Залужний. У своєму повідомленні Алексєєв зазначив, що мріяв, щоб такий особливий момент його життя здійснив особлива людина.

"І це вийшло: Валерій Федорович погодився. Тепер на початку нашої родини стоїть легендарна людина, яка є прикладом особисто для мене і, я впевнений, для всіх інших. А тепер і для нашої родини", – сказано у повідомленні нареченого.

Максим Алексєєв також подякував головнокомандувачу ЗСУ за згоду побувати на церемонії і зазначив, що Залужний зробив "цей момент по-справжньому неймовірним".

Читайте також:

Вона була чарівна: Анджеліна Джолі показала фото своєї мами, життя якої обірвав рак

Не стало зірки культового серіалу "Вбивча сила"

Таємно приїхала до Москви: Алла Пугачова у жалобі. Її помітили на похороні. Фото