Після вторгнення в Україну прихильників Путіна та любителів "російського світу" разом з їхніми георгіївськими стрічками не надто хочуть бачити за кордоном.

Днями фанати Кремля, які мітять себе георгіївськими стрічками, зганьбилися на відомому чемпіонаті світу з дзюдо, який проходив у Катарі, повідомляє ТСН .

Стюарти, які обслуговували це змагання, звернули увагу на людей із георгіївськими стрічками, які перебували на трибунах. Прихильникам Путіна спочатку у ввічливій формі запропонували зняти георгіївські стрічки та продовжувати спостереження за поєдинками.

Однак прихильники Путіна відмовилися знімати свої улюблені георгіївські стрічки, за що й були видворені за межі спортивної арени. Більше того, фанатам георгіївських стрічок заборонили відвідувати усі подальші змагання.

"Вони були глядачами, і їх попросили прибрати стрічки, але вони не захотіли це зробити. Тому їх вивели з трибун арени та заборонили знову приходити на змагання", – розповів представник Міжнародної федерації дзюдо.

Зазначається, що фото фанатів із георгіївськими стрічками в мережі опублікували українські спортсмени, зокрема скелетоніст Владислав Гераскевич.

"На цих змаганнях ми можемо помітити на трибунах таких людей "з промитими мізками", які начепили на себе елемент бойових прапорів Нацгвардії РФ", – написав Гераскевич.

Читайте також:

В Україні знову дорожчає сіль: які ціни сьогодні у магазинах

Згадаймо студентські роки: рецепт пишних смажених пиріжків із горохом. Таке продавали бабульки

Рідкісні кадри: Путін злякався гуркоту на параді 9 травня, розвернувшись до всіх спиною. Відео