В Ощадбанку стартувала дуже цікава акція, яка дозволяє громадянам України отримати можливість виграти річний запас підгузків на суму 25 000 гривень. Взяти участь у ній може кожен охочий, проте особливий інтерес будуть молоді батьки, а також бабусі та дідусі.

Докладніше про це інформує сайт "На Пенсії" .

Акція Ощадбанку діє до 20 березня 2024 року на всій території України, за винятком населених пунктів Ощадбанку, які знаходяться в зоні активних бойових дій, оточенні/блокуванні або перебувають у тимчасовій окупації.

Учасниками акції Ощадбанку можуть стати особи, які досягли повноліття, які мають картку "Мою картку для виплат" від Ощадбанку.

Для того, щоб стати учасником акції від Ощадбанку, потрібно мати Digital картку "Мою картку для виплат". Якщо у вас її ще немає, то ви можете відкрити фізичну картку в будь-якому відділенні Ощадбанку або швидко оформити Visa онлайн за допомогою чат-бота: Telegram/Viber/Messenger, а також здійснити оплату покупок карткою онлайн або в торговій мережі WATSONS на суму не менше 100 грн.

Основним призом акції Ощадбанку є подарунковий сертифікат торгової мережі WATSONS на суму 25 000 гривень. Той, хто виграв, буде визначений випадковим чином за допомогою сервісу random.org - випадковий вибір. У разі перемоги переможець акції Ощадбанку отримає повідомлення телефоном, через який він зареєструвався у банку.

Акція Ощадбанку проводиться у рамках програми державних виплат на дітей віком до 3-х років, тому приз спрямований на допомогу сім'ям з маленькими дітьми. Адже підгузки – це необхідна покупка для кожної дитини. Сертифікат, що виграв, на суму 25 000 гривень дозволить зробити цю покупку на весь рік.

Крім того, участь в акції Ощадбанку дає додаткову мотивацію зробити свої фінансові операції в Ощадбанку, отримати картку "Мою картку для виплат" та скористатися її перевагами.

Читайте також:

Ощадбанк розповів, як військові та члени їхніх сімей можуть отримати додаткові гроші

Ощадбанк розповів, як збільшити свою пенсію за допомогою програми "Дія"

Ощадбанк порадував українців: допоможуть зі стажем для виходу на пенсію