Чеченський політичний лідер Рамзан Кадиров продемонстрував свою куртку в стилі мілітарі, зроблену з вовни та з камуфляжним принтом від Louis Vuitton.

Докладніше про це інформує Telegram-канал Двач.

Ціна куртки, яку вибрав Кадиров, становить понад чверть мільйона російських рублів, що становить приблизно 120 тисяч гривень. Це надзвичайно дороге придбання, яке може похвалитися лише "справжній поціновувач моди".

В останній рік у мережі ходить інформація про те, що у Кадирова серйозні проблеми зі здоров'ям. У свій час чеченський глава зник з поля зору ЗМІ та громадськості, і люди почали думати, що у путінського прихвосня все набагато гірше, ніж офіційно кажуть. Однак потім Кадиров зробив публічний реверанс, чим ще більше посилив і без того шушукаючих пліткарів за своєю спиною - він став дутим, немов повітряна куля. При кожному зверненні через соцмережі, а також на офіційних заходах, стало помітно, що бойовику важко дихати, говорити й просто жити. Невідомо, яка хвороба намагається роздмухати його до розмірів сумоїста, але це щось, очевидно, не піддається ефективному лікуванню світових фахівців, адже навіть з ОАЕ до Кадирова літали лікарі. На всіх відео помітно, що путіністові все складніше повністю "засунути"

І подібна деталь, як новий предмет гардероба вкотре наголосила на тому, що у Кадирова серйозні проблеми зі здоров'ям, які намагається приховати під оверсайз одягом.

Читайте також:

Скоро може луснути: племінник Дудаєва розповів, що чекає на Кадирова

Кадиров уже здався: кинув своїх військових і відмовляється зустрічатися з полоненими

Стовп диму та багато швидких: поїзд із кадировцями злетів у повітря у Запорізькій області