Перша леді України Олена Зеленська була чарівною на коронації Чарльза III у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. Коронація відбулася вчора, 6 травня, і урочисті заходи триватимуть три дні.

На офіційній сторінці Олени Зеленської у мережі Instagram з'явився знімок із важливого британського заходу.

Перша леді відвідала урочистість у супроводі українського прем'єр-міністра Дениса Шмигаля Олена Зеленська була одягнена у вбрання пастельно-м'ятного кольору від українського бренду COAT by Katya Silchenko. Цей витончений комплекс складався з пальто з двома кнопками з фасоном тренч та сукні-міді, що підкреслювало тонку талію та стрункі ноги першої леді.

Доповнення до цього образу стали білі туфлі на високих підборах та акуратна зачіска з кучерями та бічним проділом. Ніжний макіяж, делікатна перлинна підвіска на ланцюжку та химерні перлинні сережки завершили образ першої леді, надали йому особливої ​​вишуканості та шляхетності.

Денис Шмигаль був одягнений у класичний чорний костюм, білу сорочку та чорну краватку, що підкреслило його зрілість та впевненість на світовій арені.

Олена Зеленська завжди вражає своїм тонким смаком та стилем, залишаючись вірною своїм принципам та цінностям. Її образ на коронації був незабутнім та залишив довге враження на всіх присутніх.

Читайте також:

Звужені штани зі стрілками та піджак: Олена Зеленська показала стильний образ

Багато хто захоче повторити: Олена Зеленська показала дуже незвичайне кольє, яке не застібається

Патріотична брошка та костюм-трійка: Олена Зеленська вразила діловим вбранням